14 Şubat 2013 Perşembe

AYSEL BEBEK

 




Sarışın kıvırcık saçları,mini elbisesi,elindeki çantası ile omzundaki şalı ile şık şıkıdım giyinmiş AYSEL..Tıpkı aysel gürel gibi anlamlı gözlerle neşeli neşeli  bakıyor ..hadi kızlar hadiiiiii annelerinize babalarınıza söyleyinde beraber  gezelim diyor  ne bekliyorsunuz ?  bir mesaj atın sizin olsun ...


2 yorum:

Unknown dedi ki...

Yine beennn,
Bu saçları söküntü ipten mi yapıyorsun? Ben kendi kafamdan öyle yapmıştım ama zamanla açıldılar. Başka bir teknik varsa ve paylaşırsan çok mutlu olurum. Kolaylıklar diliyorum.

tatlı oyuncaklarım dedi ki...

Merhaba hoşgeldiniz .. Sarı saçları önce şiş bir parça ördüm.Sonra onu soğuk suyla ısladım ve üzerine bez koyarak kuruyana dek ütüledim..Bunu yapmamdaki amaç daha uzun süre kalıcı olmasıydı kıvırcık halinin. Zamanla tabiki açılacaktır.Sonra söktüm ve tüm sık iğnelere tek tek geçirdim ve bağladım köklerinden ki çocuklar çekince çıkmasınlar diye :)
Pembe saçlı bebeğimide belli bir sayı ( misal 30 sık iğne ) ördüm,üstüne artırma yaparak kıvrımlar oluşmasını sağladım sonra belli aralıklarla model vererek bebeğe diktim..Yeni saç modelleri deneyeceğim mutlaka paylaşırım sevgiyle kalın...Tekrar beklerim..