11 Şubat 2014 Salı

AŞK TANRISI


            Sevgililer günü diye bir moda var ya .. Hani herkes birbirine ( daha çok erkekler bayanlara :)  )  hediye almak için kafa patlatır ve keseyi açar ya... Bende sevgililer gününe özel amigurumi aşk tanrısı yaptım..







sevgililer günü için siparişte gecikmişte olsanız , başka özel anlarınız için , sevdiğinize hediye etmek isterseniz iletişim adresim:




                                                                                 gemicicanan@gmail.com

                                  her gününüz sevgi ve saygıyla geçsin.. sevgililer gününüz kutlu olsun...



4 yorum:

Unknown dedi ki...

Yerim ellerini senin....

tatlı oyuncaklarım dedi ki...

:) çıplak sevmedim ben bu şeyi .. zaten sevgililer gününü de sevmiyorum.. ama dersimi yapmış olmak için ördüm..

LaceToys dedi ki...

Canan Hanımcım günaydın.. Çok sık yorum yazamasam da blogunuzu ziyaret etmek çok hoşuma gidiyor. Bir ara amigurimiye sevdalandım ben de.. O kadar çok oyuncak ördüm ki.. Tabii amatörce.::)) İnternetten bulabidiğim tüm siteleri araştırıp değişik oyuncaklar örmeye bayılıyordum..Sonrasında boyun fıtığı ve düzleşme rahatsızlıklarım başlayınca ara verdim uzun zamandır.. Ördüğüm tüm oyuncakları yılbaşı etkinliğinde Lösev kapsamında hastanelerde tedavi gören çocuklarımıza götürdüm.. Tabii onlar için 20 kadarda eğlenceli (baykuş,angry bird gibi) berelerde ördüm.. Örgü örmek özellikle bu tip şeyler örmek beni çok mutlu ediyor.. İnşallah verdiğiniz emek ve zaman karşılığını buluyordur.. Çok uzun yazdım galiba..:)) Sevgiyle kalın .. Ellerinize emeğinize sağlık..

tatlı oyuncaklarım dedi ki...

:) oya hanımcım .. siz süper birisiniz ya.. bende bloğuma bu ara hiç uğrayamadığımdan yazınızı şimdi gördüm.. ziyaretinze çokkkkk mutlu oldum..tüm yaptığınız yemekleri bayılarak takip ediyordum ama oyuncaklarınızıda merak ediyorum .. .. sevgiyle kalın..