13 Ekim 2013 Pazar

TEDAVİDEN DÖNDÜM


       Merhabalar sevgili dostlarım.. Bloğuma ara verirken sağlık sorunu nedeniyle hastaneye yatacağımı yazmıştım.Yaklaşık 20 gün kadar fizik tedavi oldum.. Her gün düzenli fizik görerek ve egzersizlerle tamamladığım tedaviden sonra eve geleli 10 gün oldu..Bu süreçte hastanede bir çok arkadaşım ve iki tane de manevi kızım ( gülay ve semin ) oldu.. Birlikte pek çok konuda sohbetlerimiz,akşam çaylarımız, güldüğümüz, üzüldüğümüz anlar yaşandı.Yuvalarımızdan ayrı geçirdiğimiz günlerde herkes birbirine destek  verdi..
        Evde mavişimi beslediğim gibi ,hastanenin camlarına gelen güvercinleri aksatmadan hergün besledim.. öyle ki güvercinler beni tanır olmuştular sanki :) Kendim için aldığım ekmekleri hiç yemedim ( aman kızım duymasın burayı ) Ama onlar yerken çok mutlu oldum ben  ya...
       Gayet rahat geçirdiğim bu süreçte tek sıkıntım çocuklarıma duyduğum özlem oldu..Onların sesini duymayı, görüntülerini görmeyi herzamankinden çok özledim.. Benim prensesim , bitanem, güzel kızım ve  canım oğlum sık sık beni telefonla arayarak yanımda oldular...Mutluluk verdiler, hastalığıma şifa oldular desem yeridir..
       Artık evimdeyim, burdayım..Yeni yazılarımla,paylaşımlarla özlediğim siz dostlarımlayım..Ağrılarım tamaman geçinceye dek çok heves ettiğim kumaş oyuncakları denemek, ve geri dönüşüm projeleri yapmak gibi düşüncelerim var..Kendimi çok yormadan örecek ve bazen sevgili blog dostlarımın yaptıklarını ( izin verirlerse ) paylaşacam inşş..
      Her şey  zamanla olur ama yeterki  ALLAH'ım sağlık sıhhhat versin..Sevgiyle ve sağlıkla kalın...

                                                       zonguldak
                                                             limanın  gündüz  görüntüsü
                                                                     limanın gece görüntüsü
                                                        kuşlarım beslenirken :)
                                      kardeşim  ve gelinimiz geçmiş olsun çiçeği  getirmişler

2 yorum:

icimdeki yolculuk dedi ki...

çok geçmiş olsun

tatlı oyuncaklarım dedi ki...

çok tşk ederim :)